La Piñata
Nieuwe Binnenweg 242-b
3021 GN ROTTERDAM

010-4259993 (tel)
010-4253562 (fax)
e-mail goforitnow@zonnet.nl
Openingstijden
dinsdag t/m donderdag 10:00-18:00
vrijdag 10.00-18.00/18:30-21:00
zaterdag 10:00-17:00


 

  Algemeen


  La Piñata is een nieuw bedrijf, gevestigd in Rotterdam. De naam doet al vermoeden dat het hier om een vrolijke onderneming gaat met een multiculturele visie: de verkoop van voornamelijk buitenlandse feestartikelen die je nauwelijks aantreft in Nederland.
La Piñata aan de Nieuwe Binnenweg ontleent zijn naam aan een eeuwenoude traditie uit Mexico: de figuur die wordt gemaakt van onder andere karton en crêpepapier en die gevuld is met snoepjes, speelgoed en confetti. Het jongste kind mag geblinddoekt de opgehangen piñata met een houten stok stuk slaan, waarna snoep en speelgoed op de grond vallen. De confetti zorgt voor een extra feestelijke afsluiting.
De piñata's worden thans ook gebruikt op (kinder)verjaardagen, festivals, vrijgezellenavonden en schoolfeesten. Maar ook voor volwassenen zijn er grote piñata's, gevuld met verrassende artikelen.
Een greep uit de collectie van La Piñata:

Ballonnen met cadeaus erin of ballonnen om je eigen cadeau in te doen. Voor iedere feestelijke gelegenheid vindt u passende feestartikelen:
geboorte, trouwen, verloving, jubilea, babyshower, doop, communie en vormsel;
maar ook voor de seizoensfeesten als Valentijn, carnaval (én het zomercarnaval in Rotterdam) en Pasen;
Snoepbloemstukken ter gelegenheid van vader- en moederdag, Halloween, Kerst en Nieuwjaar.

   


  Tot slot

  La Piñata denkt mee en geeft vrijblijvend advies voor een onvergetelijk feest in overeenstemming met uw budget. Tegen betaling decoreren wij uw feest en maken er iets moois van.

  Wij verhuren figuurmanden en Arch Hardware decoraties voor tafel, wanden en deuropening om er een stemmig feest van te maken. Bij ons kunt u tevens een keuze maken uit wenskaarten in diverse talen: Engels, Frans, Spaans, Nederlands, Papiaments en andere.

  Tot ziens bij La Piñata aan de Nieuwe Binnenweg 242b!

 

Start