Vermeyden Delicatessen
Nieuwe Binnenweg 335
3021 GJ ROTTERDAM

010-4767277 (tel)
010-4764524 (fax)
Openingstijden
maandag t/m vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:30 - 17:00


Zie ook: Winkelstraat Nieuwe Binnenweg

 
    CULINAIRE FEESTWINKEL
    Vermeyden Delicatessen en Wijnen is al sinds 1908 een begrip in Rotterdam. De familie trekt als culinaire globetrotters de wereld rond, altijd op zoek naar lekkernijen voor de uitgebreide klantenkring. Zo ontstond in de loop der jaren een uniek assortiment delicatessen uit binnen- en buitenland. In de feestwinkel voor smulpapen vindt U exclusieve thee- en koffiesoorten, mooie wijnen uit alle windstreken, overheerlijke kaasjes, gastronomische sauzen, diverse salades, noten, bonbons en talloze soorten vleeswaren.
EEN BROODJE VAN VERMEYDEN
Ze zijn beroemd tot ver buiten Rotterdam: de broodjes van Vermeyden. Van Haagse leverworst tot Bündnerfleisch, op een hard of een zacht, een wit of een bruin broodje, altijd vers en goed belegd. Het is voor de klanten vaak moeilijk kiezen, want naast de vleeswaren vindt U in de vitrine een keur van andere lekkernijen: smeuïge paté's, verrukkelijke salades en heerlijke kazen. En natuurlijk is er behalve wijn ook een ruim assortiment bronwater, vruchtensappen, yoghurt, melk en fruit bij de broodjes. Geen tijd om te wachten? Zet Uw bestelling op de fax en Vermeyden zorgt ervoor dat Uw broodjes op het afgesproken tijdstip klaar liggen.

LUNCH-SERVICE
In veel Rotterdamse bedrijven wordt al jarenlang geluncht met broodjes van Vermeyden. Geen dure kantine en keukenapparatuur, maar elke dag de chauffeur van Vermeyden voor de deur met de bestelling van de dag. Naast de broodjes maakt Vermeyden uiteraard ook smaakvolle salades en vleeswarenschotels voor U klaar. U kunt bovendien voor alle andere produkten uit de winkel gebruik maken van de lunch-service. Alles voor vanavond in huis behalve olijfolie? Het wordt voor U meegebracht bij de lunch-bestelling. Voor 10.00 uur de bestelling op de fax met het gewenste tijdstip van bezorging en wij zorgen voor de rest.

ONTBIJTEN WAAR U MAAR WILT

Met de Vermeyden ontbijtdienst begint de dag wel heel erg ontspannen. U kiest Uw favoriete ontbijt uit het ruime assortiment lekkernijen en alles wordt stijlvol afgeleverd. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt. Volkoren broodjes met boerenkaas, gerookte zalm en champagne en croissantjes met de fijnste boter en jams worden met een vriendelijke glimlach bij U bezorgd. Bestellingen graag uiterlijk de voorgaande dag vóór 16.30 uur per fax.

     
PARTY-CATERING
U het feest, Vermeyden de boodschappen. Trakteer Uw gasten op de verfijnde bittergarnituren en topwijnen uit het Vermeyden assortiment. Gecombineerd met mooi opgemaakte salades, vleeswarenschotels, kaasplateaux en luxe broodsoorten staan zij garant voor een geslaagd feest. U kunt de Vermeyden catering service inschakelen voor recepties, verjaardagen, relatieborrels en officiële ontvangsten, bij U thuis en op elke gewenste locatie in Rotterdam.

DE WIJNKELDER
In Frankrijk, Italië, Spanje, Chili, Zuid Afrika en Californië kocht Vermeyden prachtige wijnen van mooie wijngaarden en domeinen voor U in. Ze liggen in een prima keldertemperatuur te wachten om geproefd te worden. Naast de rode, witte en rosé wijnen biedt Vermeyden U een verleidelijke sortering port van uiteenlopende leeftijd. Uiteraard staat de wijnexpert klaar om U te adviseren bij Uw wijnkeus. En vergeet vooral niet om nog even langs de kaasafdeling te lopen voor een bijpassend kaasje! In de wijnkelder worden regelmatig proeverijen georganiseerd. Uitnodigingen vindt U bij onze kassa.

RELATIEGESCHENKEN
Delicatessenmanden en pakketten van Vermeyden zijn veel gewilde relatiegeschenken. Gevuld met wijnen, vruchtensappen, noten, chocolade, kaas en worst zijn ze prima geschikt als kerstpakket, maar worden ook bij andere gelegenheden gewaardeerd als relatiegeschenk. Bij de samenstelling van de manden wordt altijd rekening gehouden met individuele wensen. Kom langs en loop met een van de medewerkers door de winkel om zelf Uw pakket te kiezen. Zo bent U verzekerd van een uniek relatiegeschenk.
TOT SLOT
We kunnen wel een boek vol schrijven over onze culinaire feestwinkel. Maar eigenlijk kunt U beter gewoon eens binnen lopen aan de Nieuwe Binnenweg. Ruik de geurige hammen, smul een stukje kaas, probeer een knoflook-olijf en laat U informeren over ons uitgebreide assortiment. Wandel rond in de wijnkelder en proef op Uw gemak van de fraaie wijnen. Mieke en Henk Vermeyden garanderen U samen met hun medewerkers een gastvrije ontvangst en deskundig advies. 

Start